Ta silikonen ut av dine silikonpupper

Silikonpupper

Vi mennesker har et noe overfladisk forhold til vårt utseende. Siden de første sivilisasjonene, så har mennesker investert store beløp i det å se ekstra fin ut, hvorvidt det var i henhold til smykker, klær, sminke, hår, eller simpelthen det å fikse på sin egen kropp, da kanskje for å fremheve formene sine.

Sistnevnte konsept er noe vi har sett i mange århundre, fra kjoler som presset inn midjen, til nåtidens operasjoner med silikon for å fremheve brystene. Silikon har over de siste tiårene, sammen med operasjoner som Botox i leppene, vært en av de aller mest populære operasjonene for å fremheve utseendet.

Enkelt og greit fungerer operasjonen slik at en kirurg øker størrelsen på brystene ved å sette inn et silikon implantat i brystene.

Med et enkelt snitt, og en dose silikon, så går denne operasjonen unna relativt raskt. Tross den høye prislappen, så er det mange unge jenter som har valgt å gjøre nettopp dette.

Allikevel, når en begynner å vokse ut av den overfladiske alderen, så begynner en også å innse at en kanskje ikke nødvendigvis vil ha silikonen i brystene lengre. Kanskje vil en da ønske seg en brystredusering, da ofte av mange årsaker. Det er faktisk da mulig å ta silikonen ut av dine bryster.

Grunner for å fjerne silikon

Når man en gang som ung fylte brystene sine med silikon, så hadde man helt sikkert ikke den samme fornuftige bakgrunnen som en har i dag. En så helt sikkert også ikke hvilke ulemper silikonen og de store brystene ville bringe med seg. Det er tross alt ikke bare enkelt med store bryster i hverdagen, og det finnes mange grunner for å ønske å redusere størrelsen.

Fjerne silikon

For mange er den største grunnen selvtillit og utseende. Det er tross alt ikke alltid like kult å ha falske bryster, og mange kan legge merke til dette – inkludert menn. Dette kan bidra til dårlig selvtillit og selvbilde. Dessuten er det mange kvinner som selv føler seg mer komfortabel med mindre bryster, og derfor velger selv mange med store, naturlige bryster å gå for brystredusering gjennom fettsuging innimellom.

Brystene kan fort komme i veien også. Med mindre en har eller har hatt store bryster, så er det vanskelig å innse hvor tøffe disse kan være under treningsøkter blant annet. Faktisk rapporterer de kvinnene som har aller størst bryster om at de ikke kan trene fordi de får altfor mange blåmerker når de løper blant annet!

En annen vanlig grunn for å fjerne silikonen er simpelthen at det ikke er naturlig. Flere og flere mennesker er blitt mer opptatt av at de skal se helt naturlige ut, og at kroppen ikke skal komme i kontakt med unaturlige midler og lignende. Silikon er tross alt et fremmedlegeme, og dette i seg selv er grunn nok til å velge brystredusering ved fjerning av silikon.

Har du ryggplager?

Den aller største grunnen for å fjerne silikon fra silikonpupper kommer derimot av den store plagen med dårlige rygger.

Kvinner med større bryster rapporterer ofte om at brystene rett og slett veier ned ryggen og gir dem store plager med årene. Det høres kanskje merkelig ut siden bryster ikke veier stort, men dette er altså et konstant press hvert eneste sekund.

Ryggplager og store pupper

Ryggene våre er rimelig skjøre, og spesielt dersom vi legger langvarig press på dem, så kan de fort begynne å slite.

For de med naturlig, store bryster, så kan dette bli veldig tøft på ryggen etterhvert. Allikevel er deres kropp i det minste bygd for det som oftest. De som fyller sine bryster med silikon har mest sannsynlig en kropp som ikke er i stand til å bære disse.

For å få bukt med ryggplagene før de blir enda verre, så er det en god ide å investere i brystredusering. Lar du det gå lenge nok, så kan du tross alt få kroniske ryggproblemer. Da er det ingen vei tilbake, uansett om du skulle velge brystredusering på et senere tidspunkt. Derfor er det med andre ord ingen tid å tape her.

Brystredusering kan være det rette for deg

Dersom du sliter med selvbilde, opplever ryggplager, sliter med brystene ved trening, eller simpelthen bare vil fjerne silikonen fordi det er et fremmedlegeme, så er brystredusering det riktige valget for deg. Uansett kan det dog være vanskelig å ta steget med å redusere dine bryster.

Det kan for eksempel være et press fra menn, eller samfunnet generelt i grunn, som sier at store bryster er flott. Og det kan det riktignok være, men dersom det gir deg mentale eller fysiske plager, så er du nødt til å ta vare på deg selv fremfor alt.

Dessuten, om dine originale bryster er meget små, og det var derfor du først og fremst tok silikon, så finnes det andre alternativer. Du kan for eksempel gjennomføre fettsuging på andre kroppsdeler og overføre dette fettet til dine bryster etter at du har fjernet silikonen. Dermed trenger du ikke nødvendigvis å gå tilbake til din originale størrelse.

Søk råd om brystredusering i dag

Ditt første steg bør være å finne en klinikk med en godt kjent kirurg. Da sikrer du deg at du får et profesjonelt resultat på din brystredusering. Kontakt kirurgen for konsultasjon, slik at du kan få gode råd. Kanskje vil kirurgen anbefale deg å fjerne silikonen, og ikke fylle på med fettceller senere grunnet din rygg.

brystredusering

Du kan også få råd om hvordan en fettsuging eventuelt ville hjulpet deg med å redusere bryster som fortsatt er for store etter at silikonen er tatt ut. Ellers kan du også få råd om hvordan du kan bruke fettsuging på resten av kroppen til å fylle brystene med fettceller etter at uttaket av silikonen førte til for små bryster.

Uansett er brystredusering noe du bør vurdere dersom du sliter under trening, har ryggplager, ønsker en naturlig kropp, eller rett og slett bare angrer størrelsen på dine bryster. Da har du faktisk muligheten til å ta ut silikonen og angre ditt valg, og dette trenger absolutt ikke å være et dårlig alternativ!

Kilde: https://avivahelse.no